Home Fluency TTS

Systeemeisen

Fluency TTS is geschikt voor

Windows 10

en eerdere versies van Windows, vanaf Windows XP, 32-bit en 64-bit.

Downloaden

Je kunt Fluency TTS 8.0 installeren met de setup-programma's op deze pagina. Heb je een 64-bit versie van Windows, dan worden zowel 32-bit als 64-bit versies van de software geďnstalleerd.


Beperkingen van de demoversie

Als je nog geen licentie hebt, dan werkt Fluency TTS in de demo-stand. De software is dan volledig functioneel, maar de spraak wordt regelmatig onderbroken door een melding dat je een demo-versie gebruikt.


Installatie

Installeer Fluency TTS met het setup-programma hieronder. Volg de (gesproken) aanwijzingen. Je kunt meteen de extra stemmen installeren, maar je kunt ze ook later nog toevoegen.

Tip: Je kunt ook een compleet installatie-image maken door alle downloads hieronder in één map te zetten.


FLUENCY TTS
Fluency Setup Installatie-programma voor Fluency TTS 8.0. 26,9 MB
32- EN 64-BIT ONDERDELEN
Fluency80-64bit.zip
Fluency80-32bit.zip
Fluency80-32bit-apps.zip
Deze drie zip-bestanden worden automatisch gedownload door het installatie-programma, maar je hebt ze nodig als je een compleet installatie-image wilt maken. 26,8 MB
58,6 MB
5,5 MB
EXTRA STEMMEN
Arno De nieuwe stem Arno. Klik hier voor meer info. 81,3 MB
Fluency stemmen Vier extra stemmen: Marco, Miriam, Fiona (16 jaar) en Davíd (13 jaar). Voor een demo, klik hier. 67,8 MB
inTAAL stemmen Twee extra stemmen: Rob en Janneke. Deze stemmen zijn geproduceerd door het bedrijf inTAAL, dat helaas niet meer bestaat. 33,4 MB
Friese stemmen Drie Fries-talige stemmen: Linze, Siebren en Sjoukje. Voor meer info klik hier. 167 MB
Giovanni Jongen van 15 jaar. 16,2 MB
Koen Jongen van 14 jaar. 16,4 MB
Dirk Vlaamse stem. 17,7 MB
Sanghita Stem van een jonge Surinaamse vrouw. 17,0 MB
Fluisterstem Gefluisterde versie van de stem van Arthur. 17,9 MB
PATCHES
SAPI5 Patch Deze patch heb je nodig als je problemen hebt met de Fluency-stemmen in sommige communicatiehulpmiddelen, zoals The Grid en Tobii Communicator. Je moet dan deze patch uitvoeren ná installatie van Fluency TTS.

De patch is ook nodig bij recente versies van de NVDA screen reader (Probleem: de functie "alles lezen" komt niet verder dan de eerste zin). Sluit NVDA af voordat je de patch installeert.

4,3 MB